info@nikolinatomaskovic.com +385 91 513 2672 nincha07

O MENI

Nikolina Tomašković

Nikolina Tomašković. Iz kućice na kraju sela u daleki svijet…

Nikolina Tomašković je rođena 1980. godine u mirnom naselju pokraj Varaždina. Rano su je počeli zanimati načini na koje pojedinac može razvijati vlastite sposobnosti. Zato je sudjelovala u raznim stručnim i kulturnim razmjenama, edukacijama, humanitarnim aktivnostima i drugim izazovima diljem svijeta. Putujući poslovno i privatno upoznala je mnoge države i srodne duše. Posebno su je se dojmila putovanja u Šri Lanku, Kambodžu i Kolumbiju, a o dojmovima sa jednog putovanja je napisala putopis za portal Klub putnika.

Organizacija i prezentacija

Nakon što je diplomirala studij Marketinga na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu započela je karijeru kao producent u tvrtki Val produkcija. Na toj poziciji je organizirala snimanja reklama te koordinirala domaće i strane tehničke i kreativne timove. Ujedno je surađivala sa marketinškim odjelima najuspješnijih tvrtki i najvećim kreativnim agencijama u Hrvatskoj i šire. Kao voditeljica marketinga u softverskoj tvrtki Evolva podigla je marketing na novu razinu. U istoj tvrtki je uvela sustav upravljanja kvalitetom koji je uspješno certificiran po normi ISO 9001. Poseban uspjeh je ostvarila sa prijavama na natječaje za bespovratna sredstva. S ponosom može reći da je 100% prijavljenih projekata uspješno odobreno, a elaborat koji je izradila za izradu promotivnih spotova povodom pristupa Hrvatske Europskoj uniji odobren je uz posebne pohvale žirija.

Snaga marketinga za male poduzetnike

Kako je sve češće dobivala upite od poduzetnika da im pomogne poboljšati marketing osnovala je obrt za marketing i savjetovanje Expertiva. Naziv Expertiva nastao je kao spoj riječi expert (stručnjak) i perspektiva što odražava viziju da pomogne pojedincima preispitati način na koji doživljavaju svoju stručnost kako bi oslobađanjem svojih potencijala ostvarili dugoročno zadovoljstvo u poslu i životu.

Expertiva, u kojoj Nikolina djeluje kao marketinški stručnjak, ostvaruje odlične rezultate kod malih poduzetnika savjetovanjem pod nazivom inventura marketinga. O toj učinkovitoj metodi i općenito vrijednostima koje je vode u njenom djelovanju možete pročitati u intervjuu koji je objavljen na portalu Lektoriranje povodom godišnjice njihovog poslovanja, pod naslovom Uspjeh je proces.

Oslobađanje potencijala

Nikolina je do sada pisala o raznim aspektima oslobađanja ljudskog potencijala. Njene tekstove su objavili popularni portali kao što su Atma, Alternativa informacije, Dodir svjesnosti i drugi. Ovdje su neki od najčitanijih tekstova:

Nikolina se veseli i dalje pronalaziti nove načine za otključavanje jedinstvenih sposobnosti koje postoje u svakom čovjeku. Pozvani ste da budete dio tog puta. Samo se sjetite beskonačnih mogućnosti koje postoje u Vama jer dovoljno je krenuti već od te spoznaje.